Ontdek Twente op de fiets - Erve Mulder Vakantiehuizen Weerselo

Ontdek Twente op de fiets

Een gast schreef ons een mooie review ‘Prachtige nieuwe huisjes. Omdat het nieuw is, was nog niet alles helemaal af, maar daar werd heel snel actie op ondernomen door de eigenaren. Heerlijke bedden, heerlijke douche, en de tuin is geweldig met de sauna en de jacuzzi. Vanuit het huis ben je zo op de fiets in leuke plaatsjes als Ootmarsum, Oldenzaal, Tubbergen. Prachtige omgeving.’

Twente staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kronkelende rivieren. Op de fiets heb je de mogelijkheid om dit prachtige landschap te verkennen. Adem de frisse lucht in terwijl je langs kleurrijke bloemenvelden en kabbelende beekjes fietst. Geniet van het rustgevende geluid van vogelgezang terwijl je door de bossen rijdt. In Twente voel je je één met de natuur, en fietsen is de perfecte manier om dit te ervaren.

Twente biedt een breed scala aan fietsroutes voor alle niveaus. Of je nu een ervaren fietser bent die graag kilometers vreet of een ontspannen fietser die liever op zijn gemakje de omgeving verkent, er is altijd een route die bij je past. Van uitdagende mountainbikeroutes tot schilderachtige routes langs kastelen en landgoederen, Twente heeft het allemaal.

Ontdek historische stadjes zoals Ootmarsum, met zijn charmante straatjes en kunstgalerijen, of breng een bezoek aan het indrukwekkende Rijksmuseum Twenthe in Enschede. Op de fiets kun je op je eigen tempo genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft.

Dus spring op je zadel, voel de wind in je haren en laat je betoveren door het wonderschone Twente.