Proefslapen bij Erve Mulder

Gisteren was het zover! Ook wij mochten een nachtje proefslapen bij Erve Mulder. Wat een avontuur. Doordeweeks zomaar een nachtje ergens anders slapen.

De tassen werden gepakt. Het belangrijkst was natuurlijk de zwemkleding die mee moest. Eenmaal aangekomen kregen wij al snel een appje van familie dat wij maar snel in de jacuzzi moesten, omdat er flinke buien aankwamen. Ondanks de regen zaten wij, dankzij het nieuwe dak op de jacuzzi, heerlijk droog te genieten. Wat een feest! Een warm bad met bubbels en lampjes. Na genoten te hebben van de jacuzzi hebben wij even onder de regendouche gestaan. Hierna een heerlijke avond op de bank. Op de tv kunnen programma’s worden teruggekeken. Voor de meisjes werd het jeugdjournaal nog even aangezet.

Volgens mij zijn goede bedden wel het belangrijkst van een vakantiehuis. Zo dacht eigenaar Frans er ook duidelijk over. Wij hebben allemaal heerlijk geslapen. Wat ik verder kon waarderen is hoe compleet het vakantiehuis is. Er is niet alleen een waterkoker, maar ook thee. Een koffiezetapparaat en ook koffie. Een vuilnisbak en een hele rol nieuwe vuilniszakken. En ga zo maar door.

Het was een groot feest. Wij kijken uit naar een nieuw verblijf!

Jacuzzi met dak - Erve Mulder Weerselo vakantiehuizen