Ontbijt

Waarom een verblijf in een vakantiehuis?

Er zijn veel redenen waarom een verblijf in een vakantiehuis een goede keuze is. Een ervan is dat jij je eigen planning en je eigen tijden kunt bepalen. Al word je pas laat in de middag wakker in je eigen vakantiehuis kun je ontbijt maken wanneer je maar wil.

En of jij het liefst een verse fruitsalade, kwark of chocolade croissants eet, dat mag je helemaal zelf bepalen. Heerlijk toch!

De vakantiehuizen van Erve Mulder zijn heel compleet, waardoor je ook zelf kunt koken als dat gewenst is. Boodschappen zijn zo gehaald! Avondeten, zoals een frietje of pizza, kan ook in nabije omgeving worden opgehaald of misschien wel bezorgd.

In het dorp Weerselo zijn verschillende voorzieningen aanwezig waar je de nodige boodschappen kunt doen, toch wel heel gemakkelijk. Hierbij een kort overzichtje van de voorzieningen en openingstijden.
Plus supermarkt Danielle Tijhuis
Bakkerij Schabbink
Slagerij Linderman
Keurslager Blokhuis
Bakhuus
Santa Maria