Kerst en Kunst Ootmarsum

Tip uit de regio: Kerst en Kunst in Ootmarsum op 9 en 10 december 2023

Vanaf vakantiehuis Erve Mulder is het minder dan een kwartier rijden naar Ootmarsum. Ootmarsum is een klein historisch stadje in Twente.

In het historische centrum van Ootmarsum wordt op zaterdag 9 en zondag 10 december van 12 tot 18 uur een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes en een romantisch decor zorgen voor het ultieme Kerstgevoel en een onvergetelijke dag. Geniet van de klanken van diverse koren en kom op het culinaire plein de Kerstsfeer voelen en proeven. En natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken.

Beleef een magische Kerst en Kunst in Ootmarsum! Ook dit jaar zullen er diverse acts en koren te zien zijn die moeite waard zijn om de editie van Kerst & Kunst 2023 te bezoeken.