Accommodations

Vakantiehuis B

Ontspan in de comfortabele woonkamer met een gezellige zithoek en een eethoek voor heerlijke maaltijden. De moderne keuken is uitgerust met alle luxe voorzieningen die je nodig hebt. Buiten wacht een paradijs op je, met een heerlijk terras, ligstoelen en een betoverende whirlpool. En als kers op de taart kun je genieten van onze sauna. Met gratis wifi en milieuvriendelijke verwarming en koeling zorgen wij voor een zorgeloos verblijf. Helaas kunnen we geen huisdieren toestaan, maar we garanderen dat je een onvergetelijke vakantie zult beleven.

Dit prachtige vakantiehuis is uitsluitend via Booking.com te boeken. Wij zien je reservering graag tegemoet. Of neem contact op met Erve Mulder 06-20395750

Details

  • Volwassenen: 4

Details bekijken


Vakantiehuis C

Geniet van de privacy van twee prachtige slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en ontspan in de stijlvolle woonkamer met een gezellige zithoek en een elegante eethoek. De moderne keuken is volledig uitgerust met alle luxe voorzieningen die je maar kunt wensen. Buiten wacht een betoverend terras met comfortabel tuinmeubilair en twee verleidelijke ligstoelen op je. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je jezelf verwennen in de weelderige whirlpool en genieten van een ontspannende sauna. Met gratis wifi en energiezuinige verwarming en koeling, bieden wij jou de ultieme vakantie-ervaring. Helaas kunnen wij geen huisdieren toestaan, maar we garanderen je een luxe en verkwikkend verblijf.

Details

  • Gasten: 5

Prijzen beginnen bij: 129 per nacht

Details bekijken


Vakantiehuis A

Geniet van twee slaapkamers met eigen badkamers, een gezellige woonkamer met zithoek en eethoek, en een moderne keuken met alle luxe voorzieningen. Buiten vind je een heerlijk terras met tuinmeubilair, ligstoelen en een ontspannende whirlpool. Als kers op de taart hebben we ook een sauna beschikbaar. Met gratis wifi en een warmtepomp voor verwarming en koeling, bieden wij jou het perfecte vakantieverblijf. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Dit prachtige vakantiehuis is uitsluitend via Booking.com te boeken. Wij zien je reservering graag tegemoet. Of neem contact op met Erve Mulder 06-20395750

Details

  • Volwassenen: 4

Details bekijken