Algemene voorwaarden

Boekingsvoorwaarden

 1. Wanneer je reserveert via de website is deze boeking definitief. Controleer dus vóór je boekt of je vrij kan krijgen van werk en of je reisgezelschap dit wel kan. De betaling dient binnen 48 uur na ontvangst van je boekingsbevestiging voldaan te worden via bankoverschrijving.
 2. Erve Mulder is niet aansprakelijk voor eventuele overlast van werkzaamheden in de omgeving, snoeiwerkzaamheden, buren en andere derden.
 3. Erve Mulder is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van je eigendommen tijdens je verblijf. Erve Mulder is ook niet aansprakelijk te stellen voor opgelopen lichamelijk letsel van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf in de vakantiewoning.
 4. Je privacy wordt gerespecteerd, maar de eigenaren zijn ten alle tijden bevoegd het huisje te betreden indien dat noodzakelijk wordt geacht.
 5. Bij het kwijtraken van de huissleutels worden de kosten voor nieuwe sleutels aan je doorberekend.
 6. Gaat er iets stuk tijdens je verblijf? Iets kleins als een gebroken wijnglas is geen probleem. Je bent wel verantwoordelijk voor de kosten bij grote schade, zoals schade bij brand, schade aan meubels, ruiten, de whirlpool, de sauna, reinigingskosten voor vlekken, etc. Het is aan te raden om te reizen met een Aansprakelijkheidsverzekering. Heb je deze niet dan zal je de kosten zelf moeten vergoeden.
 7. Wanneer gasten zich niet aan de huisregels houden is Erve Mulder bevoegd de gasten te bevelen te vertrekken zonder teruggaaf van de reiskosten.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je je boeking wenst te annuleren, dien je dit via e-mail te communiceren via info@ervemulder.nl
Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.
Bij annulering ontvang je het betaalde bedrag binnen 7 dagen terug op je bankrekening.
Indien Erve Mulder in uitzonderlijke gevallen genoodzaakt is de boeking te annuleren, ontvang je het volledige betaalde bedrag terug.

Huisregels

 1. Evenementen en feestjes zijn niet toegestaan in het huisje.
 2. Roken is niet toegestaan in het huisje. Dit kan buiten in de tuin.
 3. Tijdens je verblijf veroorzaak je geen (geluids)overlast voor de omgeving. Harde muziek is niet toegestaan.
 4. Honden zijn niet welkom.
 5. Je gaat met het vakantiehuis om zoals je ook met je eigen huis omgaat, denk aan: deuren op slot en kaarsen uit als je weggaat.
 6. Je gaat zorgvuldig met de whirlpool en sauna om en volgt bij gebruik de gebruiksaanwijzingen die in het vakantiehuis liggen.
 7. Gaat er per ongeluk wat stuk tijdens je verblijf? Dan meld je dit direct zodat er tijdig een oplossing voor jou en de volgende huurders gevonden kan worden.
 8. Open vuur en vuurkorven zijn verboden.
 9. Op het erf van Erve Mulder zijn het in het bezit hebben van drugs en het uitoefenen van beroepsmatige erotiek verboden.

Bedankt voor je medewerking!