Is het huisje toegankelijk voor mindervaliden?

Het huisje is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er kan dichtbij het vakantiehuis geparkeerd worden. Er is één slaapkamer op de begane grond. Er is geen aangepast toilet en douche.

Hoe kan ik voor mijn boeking betalen?

Betalen gaat overschrijving naar een bankrekeningnummer. Nadat je gereserveerd hebt via de website, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging en de betaalinstructies. Deze mail moet handmatig verstuurd worden dus het kan een aantal uren duren voordat je deze ontvangt.

Welke verblijven zijn mogelijk?

Een vakantiehuis wordt verhuurd van maandag t/m maandag, vrijdag t/m vrijdag, maandag t/m vrijdag of van vrijdag t/m maandag. Andere perioden/ verblijfsduren zijn op aanvraag.

Wat is handig om mee te nemen?

Naast de gebruikelijke zaken als kleding, je tandenborstel, tandpasta en boodschappen is het handig om het volgende mee te nemen: badslippers en een badjas.

Welke praktische zaken zijn aanwezig in het vakantiehuis?

Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. Daarnaast is de keuken uitgerust met een filterkoffiemachine, waterkoker, melkopschuimer, inductie kookplaat, combi oven, koelkast met vriesvak. Er is een thee- en handdoek aanwezig net als een vaatdoek. De badkamer heeft een fohn.

Waar kan ik parkeren?

Op het terrein van de vakantiehuizen zijn parkeerplaatsen waar je je auto gratis kunt parkeren.